søndag 12. august 2012

Oslo triathlon 2012


Et år er gått siden Karianne, Hilde og jeg bestemte oss for å være med på stafett på Oslo Triathlon 2012. LItt frafall på veien iform av treningssamling i Thailand og graviditet ble det nye laget som stilte til start(i rekkefølge): Nora - Kristin - Sigri, representert under lagnavnet "WANNABIES"
Også her var det en liten endring iform av at Sigri i utgangspunktet skulle sykle, men en padleskade i sommer medførte betennelse i skulder og dermed omrokkerte vi på sykkel/løps etappen. 
Hilde stilte som support! 
Ankom Sognsvann relativt tidlig for å se på de som skulle i aksjon under Olympisk distanse. Samt for å føle litt på stemningen. Og når det skal sies, den stemningen som var blant deltagere, supportere og øvrig publikum var magisk! Alle smilte og var glade og det var ikke like dønn seriøst som så mye annet. Er dette den nye folkesporten? Ser virkelig sånn ut!

Harald deltok på Olympisk, og sammen med Hilde fulgte vi Harald hele veien! Bra jobba!



Forøvrig mange kjentfolk på Sognsvann denne dagen, og veldig moro å heie alle frem.


Da klokken nærmet seg start for vår stafett begynte vi å merke "presset" 
Vi sjekket inn sykkel og øvrig utstyr og pep-talket med flere av deltagerne på andre stafettlag. Og igjen, en eventyrlig og vennlig stemning og tipp topp atmosfære!


Så for å oppsummere konkurransen: 
Nora gikk igang med oppvarmingen, og duppet tåa nedi Sognsvann. Hun konstanterte at det ikke var så kaldt som hun trodde og stilte seg opp i startfeltet! 
Etter svømming kom Nora løpende inn til 18 beste svømmetid blant stafettdeltagerne. Løpeturen opp fra vannet var noe lang, og vi vekslet ut som stafettlag nr. 29. Vekslingen gikk tålelig greit. Brikken rundt benet var stafettpinnen og denne måtte skifte eier før jeg kunne ta ned sykkelen fra stativet og løpe ut av skiftesonen.



Jeg fikk raskt opp dampen på syklingen og tok igjen folk allerede nedover mot første rundkjøring. Det gav litt ekstra motivasjon å hente inn folk på syklingen, og hvertfall når det var mannfolk :)
Ser jeg har litt å jobbe med teknisk. Skuldrene kræsjer nesten i øra!
Syklingen gikk overraskende bra, og jeg holdt oppe dampen nesten gjennom hele etappen, og vekslet inn som lag nr. 15 på stafetten. Relativt fornøyd med min sykkeletappe sett i betraktning at jeg ikke er noen syklist.

Linn stod som funskjonær for Rye inn til T2 og veivet med et stort rødt flagg som markerte at alle måtte gå av sykkelen forann markerte punkt! Litt heiing inn mot veksling fikk jeg også :)


Sigri stod og hoppet opp og ned i skiftesonen og det var ikke noe problem å få øye på henne! Vi vekslet ut og Sigri raste avgårde rundt Sognsvann. 
Jeg gikk henne i møte på løpingen, og fulgte henne inn til mål! Kjempeløp!


Totalt endte vi på 22 plass på stafetten! Totaltid 1.35, noe vi er ganske fornøyde med. 
http://topptid.no/results/official?raceid=912#athleteid=11621

Stafettklassen består av herrer, damer og miks lag, men etter å ha analysert resultatlistene ser det ut til at vi kom på 2. plass dersom vi teller opp lag forann oss bestående kun av damer! Vi ble kun slått av laget PAPRIKA! 

Veldig fornøyde jenter etter stafetten og dette gav helt klar mersmak!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg inn kommentar